Pobierz aktualną listę produktów
![]() |
Agrest Polska Węgry C, E, witaminy z grupy B, prowitamina A. |
![]() |
Ananas Filipiny Tajlandia Kostaryka Indonezja Brazylia Meksyk C, B6, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, witamina A, E, K, wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, sód, cynk. |
![]() |
Arbuz Egipt Grecja C, beta-karoten, przeciwutleniacze, wapń, fosfor, magnez, krzem, chlor, potas. |
![]() |
Aronia Polska witaminy C i P oraz potas, wapń, fosfor, magnez, żelazo |
![]() |
Awokado Grecja Izrael Meksyk C, E i A – silne przeciwutleniacze, witaminy z grupy B, luteina, duża zawartość potasu. |
![]() |
Bakalie Polska |
![]() |
Bakłażany Włochy Hiszpania Polska C, A, witaminy z grupy B oraz potas, wapń, magnez, duża zawartość błonnika |
![]() |
Banany Ekwador Chiny Filipiny Uganda Brazylia A, C, E, K oraz te z grupy B. Najwięcej zawierają potasu, nie brakuje też błonnika, magnezu, fosforu i wapnia. |
![]() |
Bataty Indie Wietnam Japonia Chiny C, E, witaminy z grupy B, kwas foliowy, wapń, fosfor, potas, sód, magnez, siarka, chlor, żelazo, jod. |
![]() |
Bazylia Polska C, witaminy z grupy B, ryboflawina, kwas pantotenowy, kwas foliowy. |
![]() |
Bób Polska A, B6, magnez, żelazo, sód, potas, wapń. |
![]() |
Boczniaki Polska Holandia C, witaminy z grupy B, wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, selen, sód i cynk |
![]() |
Borówki amerykańskie Polska Niemcy Holandia Sód , Żelazo, Tiamina, Ryboflawina, Niacyna oraz Witamina A. |
![]() |
Botwinka Polska C, B1, zawiera wapń, magnez, sód, kwas foliowy, błonnik, pektyny. |
![]() |
Brokuły Polska Francja Włochy Hiszpania.C, A, K, B6, kwas foliowy, wapń, potas, magnez, fosfor, sód, błonnik. |
![]() |
Brukselka Polska A, C, K, B6, sód, potas, wapń, żelazo, fosfor, kwas foliowy. |
![]() |
Brzoskwinie Polska Włochy Hiszpania Grecja Francja C, E, witaminy z grupy B, potas, fosfor, kwas foliowy, magnez, żelazo, wapń, bor, selen. |
![]() |
Buraki czerwone (okrągłe i długie) Polska C, B6, A, E, K, tiamina, niacyna, wapń, magnez, fosfor, potas. |
![]() |
Cebula cukrowa Polska A, B, C, E, siarka, żelazo, potas, magnez, mangan, fluor, wapń, fosfor. |
![]() |
Cebula czerwona Polska A, B, C, E, siarka, żelazo, potas, magnez, mangan, fluor, wapń, fosfor. |
![]() |
Cebula czosnkowa Polska A, B, C, E, siarka, żelazo, potas, magnez, mangan, fluor, wapń, fosfor. |
![]() |
Cebula prażona op. 70g i 1 kg Polska |
![]() |
Cebula szalotka Polska A, B, C, E, siarka, żelazo, potas, magnez, mangan, fluor, wapń, fosfor. |
![]() |
Cebula zwykła Polska A, B, C, E, siarka, żelazo, potas, magnez, mangan, fluor, wapń, fosfor. |
![]() |
Chrzan laska Polska A, B, C, potas, magnez, fosfor, żelazo, wapń. |
![]() |
Cieciorka Polska |
![]() |
Cukinia zielona i żółta Polska Turcja Hiszpania A, C, K, PP, B1, beta karoten, potas, żelazo, magnez |
![]() |
Cykoria biała i czerwona Polska B1, B2, C, kwas foliowy oraz sód, potas, magnez, mangan, żelazo, miedź, cynk, fosfor, karoten. |
![]() |
Cytryny Hiszpania Turcja Argentyna Brazylia C, E, witaminy z grupy B, jest dobrym źródłem beta-karotenu, potasu, magnezu, sodu i żelaza. |
![]() |
Czarna rzepa Polska A, B, C, potas, żelazo, magnez, cynk. |
![]() |
Czereśnie czarne „Kasztan” Polska Węgry C, A, z grupy B, potas, wapń, żelazo, magnez, cynk, miedź, |
![]() |
Czereśnie różowe Polska Węgry C, A, z grupy B, potas, wapń, żelazo, magnez, cynk, miedź, mangan |
![]() |
Czosnek Polska Chiny Hiszpania B1, B2, PP, C, prowitamina A, potas, wapń, magnez |
![]() |
Dynia w łupinie Polska |
![]() |
Dynia łuszczona Polska |
![]() |
Dynie – japońska, piżmowa, Muskat, zwykła, ozdobna Polska A, C, PP, D, E, K, beta karoten, cynk, kwas foliowy, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Fasola czerwona Polska |
![]() |
Fasola drobna Polska |
![]() |
Fasola jaś Polska |
![]() |
Fasola średnia Polska |
![]() |
Fasolka szparagowa mamut zielona i żółta Polska A, C, K, kwas foliowy, błonnik, żelazo, potas, fosfor. |
![]() |
Fasolka szparagowa zielona i żółta Polska A, C, K, kwas foliowy, błonnik, żelazo, potas, fosfor. |
![]() |
Figi świeże Hiszpania Grecja Turcja Portugalia C, B1, B2 oraz B6 również fosfor, wapń, magnez i żelazo. |
![]() |
Granaty Indie Iran Irak Turcja Zawierają kwasy omega-5, kwasy tłuszczowe, fitosterole, polifenole, antyoksydanty. |
![]() |
Grejpfruty biały Turcja USABogate w witaminy C, B, E, PP i P , fosfor, potas, wapń, kwas cytrynowy, cukry i pektyny. |
![]() |
Grejpfruty czerwony Turcja USA Bogate w witaminy C, B, E, PP i P , fosfor, potas, wapń, kwas cytrynowy, cukry i pektyny. |
![]() |
Grejpfruty sweet Bogate w witaminy C B E PP i P fosfor potas wapń kwas cytrynowy cukry i pektyny.Bogate w witaminy C, B, E, PP i P , fosfor, potas, wapń, kwas cytrynowy, cukry i pektyny. |
![]() |
Grenadilla Ameryka Południowa Afryka Australia A, C, K oraz wapń, fosfor i żelazo. |
![]() |
Groch połówki Polska |
![]() |
Groszek cukrowy Polska A, C, E, K, B1, B2, B3,B6m, kwas foliowy, wapń, magnez, fosfor, żelazo, sód, błonnik pokarmowy czy potas. |
![]() |
Gruszki Polska Holandia Witamina C, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, witamina A, E, K, wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, sód, cynk |
![]() |
Grzyby świeże Polska A, znaczne ilości B1 i B2, białko. |
![]() |
Guawa Kolumbia Brazylia Tajlandia Indie Pakistan źródło antyoksydantów, takich jak witamina A, witamina C czy beta-karoten, kwas foliowy, błonnik. |
![]() |
Imbir Chiny Indie C, E, witaminy z grupy B, kwas foliowy, wapń, żelazo, magnez, fosfor. |
![]() |
Jabłka Polska C z grupy B,potas,żelazo |
![]() |
Jagoda czarna Polska A, B1, B2, PP i C, kwas foliowy, błonnik oraz potas, fosfor, wapń, cynk, żelazo, mangan. |
![]() |
Jagody goi Polska |
![]() |
Jaja Polska |
![]() |
Jarmuż zielony i czerwony Polska K, A, C, żelazo, wapń, potas, błonnik |
![]() |
Jeżyny Polska A (beta-karoten), B3 (niacyna), K i P, bogactwo soli żelaza, magnezu, potasu, wapnia i miedzi. |
![]() |
Kabaczek Polska Turcja Hiszpania A, C, K, witaminy z grupy B, magnez, żelazo, potas. |
![]() |
Kaki Chiny Japonia Azja Środkowa A, D, B12, węglowodany, potas, sód, żelazo |
![]() |
Kalafior Polska Włochy Witaminy z grupy B, błonnik, potas, wapń, magnez, a także żelazo, cynk, miedź, jod i fluor. |
![]() |
Kalafior romanesco Polska Włochy Witaminy z grupy B, błonnik, potas, wapń, magnez, a także żelazo, cynk, miedź, jod i fluor. |
![]() |
Kalarepa Polska C, A, K, witaminy z grupy B, miedź, wapń, potas, magnez oraz żelazo. |
![]() |
Kapusta biała Polska A, C, B6, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Kapusta czerwona Polska C, E, K, B1, B2, B6, sód, potas, magnez, wapń, żelazo. |
![]() |
Kapusta kiszona Polska |
![]() |
Kapusta Pak Choi Chiny Włochy A, B6, żelazo, magnez, wapń, kwas askorbinowy, sód, potas |
![]() |
Kapusta pekińska Polska Włochy C, E, K, B1, B2, B6, sód, potas, magnez, wapń, żelazo. |
![]() |
Kapusta szatkowana Polska A, C, B6, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Kapusta włoska Polska C, A, E, K, witaminy z grupy B, rutyna, wapń, magnez, potas, żelazo oraz kwas foliowy. |
![]() |
Karambola Brazylia Gujana Ghana Floryda A, C, wapń, magnez, żelazo |
![]() |
Kiełki Polska C, D, E, K, PP, witaminy z grupy B, żelazo, fosfor, cynk, magnez, potas, sód, wapń, selen, miedź, lit, białko, błonnik, kwasy omega-3. |
![]() |
Kiwi Australia Chile Południowa Afryka Kalifornia C, A, E, K, potas, wapń, żelazo i kwas foliowy |
![]() |
Kocanka Włoska Polska Włochy Garbniki, kwasy organiczne. |
![]() |
Kokos Nowa Zelandia Azja Ameryka Południowa zawiera dużo nasyconych kwasów tłuszczowych i cukrów oraz stanowi bogate źródło żelaza i witaminy C, jak i potasu. |
![]() |
Kokos młody Filipiny Tajlandia Bogate źródło elektrolitów |
![]() |
Kolendra C B1 B2 i PP bogata w antyoksydanty i minerały takie jak wapń sód potas żelazo.C, B1, B2 i PP, bogata w antyoksydanty i minerały takie jak wapń, sód, potas, żelazo. |
![]() |
Koper włoski Włochy Holandia Hiszpania A, E, C, K, potas, sód, wapń, fosfor |
![]() |
Koperek Polska Włochy A, C, witaminy z grupy B, wapń, żelazo, mangan, fosfor, magnez, cynk, miedź, potas, sód i proteiny. |
![]() |
Kukurydza kolba Polska Sporo błonnika, białko, witaminy z grupy B, a także D, E, K oraz prowitaminę A, niewiele witaminy C, potas, sód, wapń, magnez, żelazo. |
![]() |
Kumkwat Chiny C, E, prowitamina A, potas, magnez, fosfor, wapń |
![]() |
Liczi Chiny Bogate źródło witaminy C, E, B6, również potas, magnez, fosfor, wapń, mangan, selen, niacyna, ryboflawiny czy tiaminy. |
![]() |
Limonki Indie Meksyk Argentyna Brazylia C, kwas cytrynowy, wapń, potas, fosfor. |
![]() |
Lubczyk Polska C, E, kwasy organiczne, sole mineralne. |
![]() |
Majeranek Polska A, D, B6, B12, wapń, żelazo, magnez, kwas askorbinowy. |
![]() |
Mak Polska |
![]() |
Maliny Polska B1, B2, B3, B6, witaminę C i prowitaminę A (beta-karoten), zawierają dość dużo cukrów, głównie fruktozy i glukozy oraz związki mineralne zasobne w potas, żelazo i cynk. |
![]() |
Mandarynki Chiny Hiszpania Turcja A, B1, B6, C, kwasu foliowego oraz składników mineralnych: potasu, magnezu, manganu i wapnia. |
![]() |
Mango Indie Brazylia A, C, E, PP, witaminy z grupy B, potas, wapń i magnez, żelazo i błonnik. |
![]() |
Marchew Polska Włochy A, C, E, H, PP, witaminy z grupy B, potas, wapń, sód, fosfor, beat-karoten. |
![]() |
Marchew z nacią Polska Włochy A, C, E, H, PP, witaminy z grupy B, potas, wapń, sód, fosfor, beat-karoten. |
![]() |
Melon cantalope Brazylia B1, B2, B6, PP, E, C, A oraz wapń, żelazo, magnez, fosfor i potas |
![]() |
Melon żółty Brazylia B1, B2, B6, PP, E, C, A oraz wapń, żelazo, magnez, fosfor i potas. |
![]() |
Mięta Polska A, B3, żelazo, magnez, potas, wapń |
![]() |
Mineola Włochy Hiszpania Egipt A, D, B6, B12, magnez, kwas askorbinowy, żelazo |
![]() |
Mix sałat Polska Włochy |
![]() |
Morele Chiny Korea Polska B, C, PP. Zawierają dużą ilość potasu, żelaza, wapnia, fosforu i błonnika. |
![]() |
Morele suszone Polska |
![]() |
Morwa Azja C, PP i liczne z grupy B. Zawierają dużo cukrów (zwłaszcza fruktozy i glukozy), garbniki, liczne kwasy, flawonoidy, kumaryny, taniny, pektyny i związki mineralne, a wśród nich bardzo dużo żelaza oraz potas, wapń, magnez i fosfor. |
![]() |
Nać pietruszki Polska Włochy A, witaminy z grupy B, duża zawartość witaminy C, beta karoten, potas, żelazo, wapń, fosfor, magnez, sód oraz błonnik. |
![]() |
Nać selera Hiszpania A, C, E, witaminy z grupy B, kwas foliowy. |
![]() |
Nektarynki Francja Hiszpania Włochy USA Grecja Chile B1, B2, C, A, PP, E, potas, wapń, fosfor, magnez, żelazo, cynk, miedź, mangan, błonnik. |
![]() |
Nektarynki Hiszpania |
![]() |
Ogórki zielone Polska Hiszpania Włochy Holandia C, B6, A, E, K, wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas. |
![]() |
Ogórki gruntowe Polska Hiszpania Włochy Holandia C, B6, A, E, K, wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas |
![]() |
Ogórki kiszone Polska |
![]() |
Opuncja figowa Grecja jest źródłem witamin A, C, E, B1, B6, wapnia, magnezu, sodu, potasu, fosforu, żelaza i błonnika. Cukry, kwasy organiczne, flawonoidy. |
![]() |
Oregano Polska Włochy A, E, K, C, żelazo, kwas, błonnik, kwasy omega-3. |
![]() |
Orzechy brazylijskie Polska |
![]() |
Orzechy laskowe Polska |
![]() |
Orzechy nerkowca Polska |
![]() |
Orzechy piniowe Polska |
![]() |
Orzechy włoskie całe i łuskane Polska |
![]() |
Pamelo Turcja USA Bogate w witaminy C, B, E, PP i P , składniki mineralne tj. fosfor, potas, wapń, kwas cytrynowy, cukry i pektyny. |
![]() |
Papaja Meksyk USA C, B6, A, K, E, błonnik, wapń, żelazo, magnez, potas |
![]() |
Papryka czerwona Hiszpania Włochy Polska A, C, E, potas, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Papryka ostra Hiszpania Włochy Polska A, C, E, potas, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Papryka pomidorowa Hiszpania Włochy Polska A, C, E, potas, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Papryka Ramiro Hiszpania Włochy Polska A, C, E, potas, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Papryka sopel Hiszpania Włochy Polska A, C, E, potas, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Papryka zielona Hiszpania Włochy Polska A, C, E, potas, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Papryka żółta Hiszpania Włochy Polska A, C, E, potas, wapń, żelazo, magnez. |
![]() |
Phisalis Kolumbia Polska A, C, a także tych z grupy B oraz wapnia i fosforu |
![]() |
Phitaja Wietnam Chiny Filipiny Tajwan Bogaty w witaminy B, C i E oraz w wapń i fosfor. Zawiera też dużą ilość antyoksydantów. |
![]() |
Pieczarki B1, B2, B3, D, fosfor, selen, żelazo, miedź. |
![]() |
Pietruszka korzeń Polska C, E, A, potas, fosfor, wapń, magnez. |
![]() |
Pietruszka nać z korzonkiem Polska C, E, A, potas, fosfor, wapń, magnez. |
![]() |
Pigwa Polska Azja C, witaminy z grupy B, wapń, potas, żelazo, miedź, magnez i fosfor. |
![]() |
Pomarańcze Włochy Hiszpania Egipt A, D, B6, B12, C, beta-karoten, magnez, kwas askorbinowy, żelazo. |
![]() |
Pomidory Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Pomidory bawole serce Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Pomidory cherry Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Pomidory czarne kumato Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Pomidory lima Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Pomidory malinowe Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Pomidory śliwkowe Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Pomidory żółte Polska Hiszpania Maroko Turcja C, E, PP, K, beta-karoten, potas, fosfor. |
![]() |
Por Polska Belgia C, A, K, potas, wapń, fosfor, magnez. |
![]() |
Porzeczki białe Polska C, prowitaminy A, potas, żelazo, kwasy organiczne |
![]() |
Porzeczki czarne Polska C, B1, B2, B6, PP, K oraz prowitaminę A, potasu, sodu, wapnia, fosforu, siarki i magnezu, pektyny |
![]() |
Porzeczki czerwone Polska C, B1, B2, B6, PP, K oraz prowitaminę A, potas, sód, wapń, fosfor, siarka i magnez, pektyny. |
![]() |
Poziomki Polska Witamina C, wapń, żelazo |
![]() |
Rabarbar Polska A, C, E, potas, kwas foliowy, błonnik, sód, magnez, żelazo |
![]() |
Radichio Włochy Holandia Hiszpania C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Rambutan Malezja Tajlandia Indie Ekwador C, żelazo, miedź, fosfor, wapń. |
![]() |
Rodzynki Polska |
![]() |
Roszponka Włochy Holandia Hiszpania C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Rozmaryn Polska Włochy Holandia A i C, gorycze, flawonoidy, lotne olejki, garbniki. |
![]() |
Rucola Włochy Holandia Hiszpania C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Rzodkiew biała Polska Włochy C, PP oraz witaminy z grupy B, potas, sód, wapń, fosfor, magnez, żelazo, cynk, błonnik, kwas foliowy. |
![]() |
Rzodkiew czarna Polska C, PP oraz witaminy z grupy B, potas, sód, wapń, fosfor, magnez, żelazo, cynk, błonnik, kwas foliowy. |
![]() |
Rzodkiewka Polska C, PP oraz witaminy z grupy B, potas, sód, wapń, fosfor, magnez, żelazo, cynk, błonnik, kwas foliowy. |
![]() |
Sałata dębowa Włochy Holandia Hiszpania Polska C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Sałata fryzyjska Włochy Holandia Hiszpania Polska C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Sałata lodowa Włochy Holandia Hiszpania Polska C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Sałata masłowa Włochy Holandia Hiszpania Polska C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Sałata ozdobna Włochy Holandia Hiszpania Polska C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Sałata pak choi Włochy Holandia Chiny C, B6, beta karoten, kwas foliowy, wapń, żelazo, magnez, potas sód. |
![]() |
Sałata rzymska Włochy Holandia Hiszpania Polska C, E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, mangan, magnez, kwasy organiczne, kwas foliowy, przeciwutleniacze. |
![]() |
Seler Polska C, PP, E, witaminy z grupy B, kwas foliowy, beta-karoten, fosfor, wapń, potas, cynk, magnez, żelazo. |
![]() |
Seler z nacią Polska C, PP, E, witaminy z grupy B, kwas foliowy, beta-karoten, fosfor, wapń, potas, cynk, magnez, żelazo. |
![]() |
Skorzonera Polska E, B1, B2, C, PP, potas, sód, magnez, wapń, żelazo, fosfor, chlor i karoten. |
![]() |
Śliwki ciemne Polska Zawierają witaminy C, A i E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, magnez, wapń, fosfor, antyoksydanty |
![]() |
Śliwki czerwone Polska Hiszpania Zawierają witaminy C, A i E, witaminy z grupy B, potas, żelazo, magnez, wapń, fosfor, antyoksydanty |
![]() |
Śliwki suszone Polska |
![]() |
Śliwki żółte Polska Śliwki mają sporo witamin z grupy B potas, żelazo, magnez, wapń i fosfor. |
![]() |
Soczewica Polska |
![]() |
Soja Polska |
![]() |
Stewia Polska Włochy C, kwas foliowy, wapń, potas, żelazo, magnez |
![]() |
Szczaw Polska Liście zawierają flawonoidy, karoten i witaminę C. |
![]() |
Szczypior C B1 B2 karoten kwas foliowy potas sód magnez wapń fosfor i chlor.C, B1, B2, karoten, kwas foliowy, potas, sód, magnez, wapń, fosfor i chlor. |
![]() |
Szparagi białe i zielone Polska Peru Włochy C, E, beta-karoten, kwas foliowy, wapń, fosfor, potas. |
![]() |
Szpinak Polska Włochy C, E, K, B1, B2, B6, żelazo, wapń, jod, mangan czy karoten. |
![]() |
Topinambur Polska Francja Włochy A, B1, B2, B6, C i E, żelazo, miedź, magnez i potas. |
![]() |
Truskawki Polska Witaminy takie jak C, A, E, B1, B2, B3, B6, wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, sód, cynk. |
![]() |
Tymianek Polska Włochy Holandia A, B2, B6, C, kwas foliowy, beta karoten oraz potas, wapń, fosfor, magnez i żelazo.grzybów i serów |
![]() |
Winogrona białe Włochy Grecja Afryka RPA C, A, E, K, tiamina, kwas foliowy, niacyna. |
![]() |
Winogrona czarne Włochy Grecja Afryka RPA C, A, E, K, tiamina, kwas foliowy, niacyna. |
![]() |
Winogrona czerwone Włochy Grecja Afryka RPA C, A, E, K, tiamina, kwas foliowy, niacyna. |
![]() |
Wiśnie Polska Witamina C, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, witamina A, E, K, wapń, żelazo, magnez, fosfor, potas, sód, Cynk. |
![]() |
Włoszczyzna Polska Włochy A, C, E, H, PP, witaminy z grupy B, potas, wapń, sód, fosfor, beat-karoten. |
![]() |
Ziemniaki Polska Grecja Cypr A, B1, B2, B3, B6, C i PP, wapń, żelazo, fosfor, magnez, błonnik. |
![]() |
Ziemniaki czerwone Polska Grecja Cypr A, B1, B2, B3, B6, C i PP, wapń, żelazo, fosfor, magnez, błonnik. |
![]() |
Ziemniaki młode Polska Grecja Cypr A, B1, B2, B3, B6, C i PP, wapń, żelazo, fosfor, magnez, błonnik. |
![]() |
Żurawina Polska witaminy B1, B2, B6, C, E, karoten, zawiera dużo sodu, potasu, fosforu, wapnia, magnezu, jodu i żelaza oraz flawonoidy. |
![]() |
Żurawina kandyzowana Polska |